06 519 049 51 aris@molenaarmolenaar.nl

Stucwerk Zaanstreek

Er zijn veel bedrijven die stucwerk aanbieden in de regio Zaanstreek, hoe vindt u nou tussen al deze bedrijven het bedrijf dat topwerk levert, voor een eerlijke prijs? U wil dat uw muren en plafonds straks prachtig afgewerkt zijn, zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wat houdt goed stucwerk eigenlijk in? Stucwerk is het gladmaken van oppervlaktes. Vroeger ging het dan vooral om muren klaar te maken voor behangwerk maar tegenwoordig zijn er ook veel mogelijkheden tot sierstuc.

Het gaat er dan vooral om uw muren echt mooi af te werken zonder dat er nog een extra handeling gedaan moet worden. Wanneer u hiervoor kiest moet u wel zeker weten dat de stukadoor die u inschakelt echt topwerk levert. Een onregelmatige afwerking valt namelijk direct op. Gelukkig kan u voor goed stucwerk in de regio Zaanstreek een beroep doen op Molenaar & Molenaar afbouw- en onderhoudsbedrijf.

Over Molenaar & Molenaar

De afgelopen jaren heeft Molenaar & Molenaar afbouw- en onderhoudsbedrijf bewezen echt een belangrijke speler te zijn geworden voor stucwerk in de regio Zaanstreek. U zal merken dat wanneer u contact opneemt met Molenaar & Molenaar dat wij u geen luchtkastelen beloven, maar komen met een eerlijk en realistisch plan voor een eerlijke, scherpe prijs. Mocht uw interesse gewekt zijn neem dan contact op met ons, wij komen namelijk graag bij u op locatie om eerst eens rustig de mogelijkheden te bespreken. In dit gesprek zullen wij ook actief met u meedenken en onze ervaring voor ons laten spreken. Aan de hand van dit gesprek zullen wij ook een volledig vrijblijvende offerte opstellen. In deze offerte zullen wij gedetailleerd neerzetten wat wij gaan doen en welke kosten hier aan verbonden zijn. Zo staat u dus niet voor verassingen.

Zodra u onze offerte ontvangt heeft u 30 dagen bedenktijd, in deze 30 dagen staat u vrij om onze offerte te accepteren en zal de prijs dan ook niet veranderen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u het stucwerk goed kan vergelijken met andere aanbieders in de regio Zaanstreek. Stucwerk Zaanstreek | Molenaar & Molenaar

Kwaliteit voor een eerlijke prijs in een nette omgeving

Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij met u een tijdschema afspreken waarin wij de werkzaamheden gaan uitvoeren. Wij zullen vervolgens de werkzaamheden binnen dit gestelde schema uitvoeren en zorgen er voor dat er een goede afwerking zal plaats vinden.

Dit betekent ook dat wij er voor zorgen dat de werkplek schoon en netjes weer wordt opgeleverd. Kies er dus voor om uw stucwerk te laten uitvoeren door een specialist uit de Zaanstreek, laat Molenaar & Molenaar afbouw- en onderhoudsbedrijf uw wanden en plafonds glad maken.

CONTACT

06 - 519 049 51

Stucwerk Zaanstreek

Stucwerk Zaanstreek Stucwerk Zaanstreek Stucwerk Zaanstreek