06 519 049 51 aris@molenaarmolenaar.nl

Afbouw Zaanstreek

De bouw van een nieuw gebouw is grofweg op te delen in 2 delen. Namelijk de ruwbouw, het plaatsen van een fundering, muren en een dak, en de afbouw. Regelmatig komt het voor dat de ruwbouw en afbouw door verschillende bedrijven gedaan wordt. Zo wordt er voor de afbouw van panden in de Zaanstreek regelmatig een beroep gedaan op Molenaar & Molenaar. Wij hebben namelijk de kennis, ervaring en vakmensen in ons bedrijf en in ons netwerk om iedere afbouw in Zaanstrek netjes en vakkundig af te ronden.

Natuurlijk kunnen naast bedrijven ook particulieren een beroep doen op de kennis en ervaring van Molenaar & Molenaar. Geen klant is ons te groot of klein. Ook u in de Zaanstreek kunt u bij ons terecht voor uw bouw of afbouw.

Over Molenaar & Molenaar

Molenaar & Molenaar afbouw- en onderhoudsbedrijf is een bedrijf dat zich onder andere gespecialiseerd heeft in afbouw in de regio Zaanstreek. Naast dat wij afbouw doen kunt u ook bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en renovaties. Wij werken uitsluitend met vakmensen die precies weten wat ze doen, dit betekent in de praktijk dat wij ook gebruik maken van ons uitgebreide netwerk zodat u echt alleen maar vakmensen en specialisten over de vloer krijgt tijdens uw project. Ook gebruiken wij uitsluitend duurzame materialen en op deze manier zorgen wij ervoor dat uw afbouw in de regio Zaanstreek snel en ambachtelijk en zeer vakkundig afgerond worden. Afbouw Zaanstreek | Molenaar & Molenaar

Afbouw Zaanstreek: Werkwijze

Wanneer u een afbouw moet realiseren in de regio Zaanstreek, neem dan contact op met Molenaar & Molenaar. Wij komen graag bij u langs om uw project te bespreken. In dit gesprek zullen wij actief met u meedenken over de mogelijkheden en kansen die er liggen in uw project. Aan de hand van dit gesprek zullen wij ook een gedetailleerde volledig vrijblijvende offerte opstellen. Deze offerte blijft geldig voor minimaal 30 dagen nadat u deze ontvangt. Zo heeft u de tijd om onze offerte te vergelijken met die van eventuele andere bouwbedrijven. Houdt wel in uw achterhoofd dat wij kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs, bij ons vindt u dan ook geen kleine lettertjes in de offerte en wij zullen ook geen extra kosten gaan vinden nadat de offerte geaccepteerd is.

Zoals ze het in het Engels zeggen “what you see is, what you get!” Wanneer u onze offerte accepteert zullen wij met een tijdsplanning gaan afspreken waarin wij uw afbouw in Zaanstreek zullen gaan realiseren. Ook staan wij ten alle tijden open voor op en aanmerkingen. Dus wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat duurzame kwaliteit levert voor een eerlijke prijs, neem dan contact op met Molenaar & Molenaar afbouw- en onderhoudsbedrijf.

CONTACT

06 - 519 049 51

Afbouw Zaanstreek

Afbouw Zaanstreek Afbouw Zaanstreek Afbouw Zaanstreek