06 519 049 51 aris@molenaarmolenaar.nl

Aannemer Zaanstreek

Wanneer u op zoek gaat naar een aannemer in de regio Zaanstreek, dan zal het aanbod u bijna overvallen. Hoe vindt u tussen dit ruime aanbod nou de aannemer uit de Zaanstreek die bij uw project past? U heeft natuurlijk wel een paar wensen over hoe uw aannemer te werk zal moeten gaan. Eerst wilt u uitgebreid de klus kunnen bespreken, om daarna pas een offerte te zien. De offerte moet eerlijk zijn en het moet ook duidelijk zijn hoe de kosten gemaakt worden.

Natuurlijk moet dit hele proces vrijblijvend zijn zodat u meerdere offertes met elkaar kan vergelijken. Ook is het belangrijk dat de aannemer levert wat hij of zij belooft, geen luchtkastelen maar ook leveren wat er beloofd wordt. Gelukkig bestaan dit type aannemers nog gewoon. Aannemers waarbij u ook precies krijgt wat er beloofd is, sterker nog bij een echt goede aannemer krijgt u meer dan dat er beloofd was. En dat zonder dat er extra kosten gerekend worden.

Molenaar & Molenaar, uw afbouw- en onderhoudsbedrijf

Molenaar & Molenaar is een aannemer uit de regio Zaanstreek die echt kwaliteit levert. Wanneer u contact met ons opneemt om een project voor u te laten uitvoeren, dan zullen wij eerst bij u langs komen om uw idee gezamenlijk met u uit te werken tot een werkbaar concept. In dit gesprek zullen wij ook actief met u meedenken en onze ervaring laten spreken. U zal merken dat uw idee tot een goed werkbaar concept uitgewerkt zal worden in de volledig vrijblijvende offerte die wij opstellen aan de hand van dit gesprek. Deze offerte zal ook precies omschrijven welke werkzaamheden er uitgevoerd gaan worden en welke kosten hieraan verbonden zullen zijn.

Dus voordat wij aan het werk gaan weet u precies wat er gaat gebeuren en hoe duur uw project zal zijn. De offerte die wij opstellen is 30 dagen geldig, u krijgt dus genoeg tijd om uw beslissing te maken over welke aannemer uit de Zaanstreek u gaat gebruiken. Aannemer Zaanstreek | Molenaar & Molenaar

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wanneer u een offerte aanvraagt bij Molenaar & Molenaar afbouw en onderhoudsbedrijf, dan zal u merken dat u een gespecificeerde offerte onder ogen krijgt. Wij kiezen ervoor om vooraf precies duidelijk te hebben welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren, voor een eerlijke scherpe prijs. Wanneer u onze offerte accepteert dan zal u ook merken dat wij ambachtelijk te werk gaan.

Naast dat wij zelf veel kennis en ervaring brengen beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk experts die wij kunnen inzetten wanneer uw project daarom vraagt. Wij leveren dus de kwaliteit die u wenst en dat voor een eerlijke scherpe prijs. Onze kernwaarde is dan ook dat u helemaal tevreden moet zijn met het afgeronde werk. Kies daarom voor Molenaar & Molenaar als uw aannemer uit de regio Zaanstreek.

CONTACT

06 - 519 049 51

Aannemer Zaanstreek

Aannemer Zaanstreek Aannemer Zaanstreek Aannemer Zaanstreek